Nasveti

Kam pa vi odlagate svoje ideje?

Klasičnim policam je odzvonilo. Oblikovanje polic, že dolgo ni več omejeno na zgolj enostavne, kvadratne linije in izdelke iz lese. Kreativnost in obvladovanje materialov, se kaže tudi na področju dizajniranja polic in prostora za odlaganje nam dragih predmetov. Potreba po dodatnem prostoru in optimiziranju le tega, kliče po kreativnosti. Oblikovalci želijo v svojih dizajnih ponuditi kar največ.

Uporabnost, funkcionalnost in navsezadnje tisti »šik« dotik. Police morajo pametno izrabiti obstoječi prostor, ga dopolniti in njenemu uporabniku ponuditi dodatne odlagalne površine. Na steni? Ob regalu? V kopalnici? Možnosti so odprte. Klasičen, retro, pisan in odštekan dizajn? Izbiro prepuščamo vam.

Mi smo se navdušili nad delom Marie Yasko, ruske oblikovalke, ki v svoje dizajne vnaša lepoto naravnega lesa in izpovednost preprostih motivov. Polica tako postane umetnost sama po sebi. Dualnost, ki jo prinaša, pa daje vašemu prostoru dodatno noto. Modne? Elegantne? Povsem vsakdanje? Plastične? Lesene? Izbira je vaša. V galeriji vam za navdih predstavljamo originalne in konceptualno zanimive izdelke Marie Yasko.

Zimska ptica

Mlečno jezero

Gorska idila

Drevo iz sanj

Drugačna roža

Pisana steza

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '1626'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha