Nasveti

Oblikovalec Philipp Von Hase

Na letošnjem Londonskem festivalu oblikovanja se je oblikovalec Philipp Von Hase predstavil s svojim najnovejšim projektom- dvema , na prvi pogled zelo”rustikalnima” kosoma pohištva. Nihče ni ostal ravnodušen ob pogledu na mizico Spire in tako imenovani stol Trialog.  Danes  živimo v času, kjer nas le malo kateri dizajn preseneti, kaj šele navduši. Velika poplava vedno novih izdelkov nas nekako odmika od iskanja tistega pravega. Ob delu tega norveškega oblikovalca pa nekako moramo malce postati.

Kosa sta na prvi pogled sila enostavna. Izdelka iz pristnega lesa, obdelana na skorajda star način. Mizica in stol ne skrivata nobenih visoko tehnoloških trikov in možnosti transformacij. Preprosto funkcionirata zaradi svoje trajnosti. In prav slednja, ju loči od povprečja izdelkov na tržišču. Avtor je navdih zanjo našel v preprostem norveškem življenju in kulturi. Stol in mizo, ki sta nas navdušila, vam predstavljamo v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2873'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha