Nasveti

Ideje za ureditev otroške sobe

Kadar opremljamo otroške sobe, mora nad našim okusom prevladati svet otrok. Otroške sobe so tako prvi prostor, kjer se otroci učijo odgovornosti in je zato izredno pomembna razporeditev prostora, svetlobe in dodatkov, ki bodo spodbujali malčka na poti k samostojnosti. Pri uporabi materialov pazimo,da izbiramo kakovostne in ekološke, ter predvsem zdravju primerne materiale. Menimo, da je zelo pomembno, da v naše razmišljanje vključimo zavedanje, da malčki hitro rastejo in da bo soba kasneje namenjena večjemu otroku.

Pri razmišljanju in predvsem idejni zasnovi ureditve otroške sobe, pa vam lahko več kot pomaga, izris prostora. Tako lahko že vnaprej hitro in natančno predvidite razporeditev pohištva in  tako vam ostane dovolj manevrskega prostora in seveda finančnih sredstev za dodajanje dodatkov, ki dajo prostoru piko na i. Danes smo pri InDizajnu za vas poiskali nekaj razgibanih in pisanih idej, ureditve otroške sobe.  Več v spodnji galeriji.

1 2

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2668'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha