Nasveti

Naloga arhitekta

Vsak, ki se je že kdaj lotil gradnje ali obnove doma, ve da je pri procesu skorajda nepogrešljiv arhitekt. Ta s svojim strokovnim znanjem in zmožnostjo pretvorbe idej in želja v končen izdelek, naročniku prihrani marsikateri sivi las in nenazadnje evro.

Delo arhitekta se lahko prične povsem na začetku del. Prvi korak je vsekakor pogovor s stranko ali naročnikom del o njenih željah in predlogih. Nato običajno sledijo prvi (grobi) načrti, 3D vizualizacije, razpored dela in nenazadnje stroškovna razdelitev. Samo delo arhitekta pa se pogosto prične že pred prvimi posegi- dober arhitekt vam namreč lahko pomaga preučiti lokacijo in okolico in vam tehtno svetovati ali je parcela primerna za gradnjo vašega sanjskega doma.

Po prvih korakih sledi načrt ureditve oziroma preureditve objekta- pri tem koraku se razčleni uporaba materialov in končen videz objekta. Pomembno orodje arhitekta je 3D vizualizacija, ki služi kot most med ploskovnim in trodimenzionalnim načrtovanjem. 3D vizualizacija  zaobjame dimenzije, materiale in natančno prikaže končno postavitev.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '9426'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha