Nasveti

Urejanje sanjskega doma

Obtičali pri urejanju doma? Ali pa vam zgolj manjka ideja ali dve, da bo vaše stanovanje dobilo tisto “piko na i”, ki iz prostora naredi toplo domovanje? Dovolite, da vam pri snovanju vašega sanjskega doma, pomagamo mi.

Skorajda ni izziva, ki se ga ne bi lotili. Z vami smo od prvih idej, ki zajemajo izmero prostora in izdelavo tlorisa. Po želji pa vam izrišemo tloris po že izdelanem načrtu. Dodelan tloris je ključen za kasnejše korake, ki zajemajo postavitev inštalacij, nakup pohištva, ipd. Za boljšo predstavo končnega videza stanovanja, poskrbi 3D računalniški izris prostora.

Ta je za razliko od ploskovnih (2D ) načrtov, izrazito prostorski in daje takojšen občutek in možnost orientacije v ambientu. Na ta način se boste lahko že pred nakupom pohištva, izognili morebitnim zgrešenim odločitvam, ki bi vas utegnile močno udariti po denarnici. Naj vam pomagamo odgovoriti na vsa vprašanja v zvezi z vašim domom in opremljanjem. Vabljeni, da nas obiščete na Ljubljanska cesta 3D, Kamnik.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '9423'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha