Nasveti

Pogovor z arhitektom 1.del

Tudi vas kmalu čaka pogovor z arhitektom? Da bo debata lažje in predvsem produktivneje stekla, smo za vas pripravili nekaj opornih točk, ki vam bodo v pomoč.

Veliko ljudi nam pove, da so njihove dosedanje izkušnje z arhitekti precej slabe- ta ni upošteval njihovih želja, pretirano uveljavljal svoje idej, ki niso bile v skladu s predstavami naročnika ali pa za svoje delo enostavno preveč zaračunal in premalo storil. V podjetju InDizajn stavimo na komunikacijo med naročnikom in arhitektom. Dolgo letne izkušnje in obilica zadovoljnih strank, dokazuje da smo ubrali pravo pot. Strankam pred pogovorom vedno svetujemo, da premislijo naslednja vprašanja:

Kaj je moj sanjski dom? Kako začenjam jutra in končujem dan? Če bi moral izpostaviti en prostor brez katerega si ne prestavljam doma, kateri bi to bil? Najljubše barve, barvna paleta?

To je le nekaj začetnih, opornih točk s pomočjo katerih lahko začnemo graditi dialog. Strankam prav tako svetujemo,da na nas “klepet prinesejo ves material ( izrezki iz revij, shranjeni linki,…), ki so ga v zvezi s svojim novim domom  nabrali do sedaj. Vsaka mala malenkost lahko oriše vaše želje in približa zahteve arhitektu, ki mu boste zaupali urejanje vašega doma.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '9427'}); });


© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha