Nasveti

Nakit za vaš dom- “Pod Luxe”

O pomembnosti svetil in same svetlobe je bilo na naši strani že ogromno napisanega. danes se bomo dotaknili luči, ki s svojo formo presegajo navaden opis svetil- prej bi jih lahko označili, kot nakit stanovanja. Luči “Pod Luxe”, oblikovalke  Loz Abbertona so kot prava biserna ogrlica na dami, ki jo zna nositi. Vsa svetila iz omenjene kolekcije so izdelana ročno, z veliko skrbnostjo in  talenta. Rezultat je svetilo, ki ga zlahka ne pozabimo.

“Pod Luxe” luči so izdelane iz pristnega avstralskega usnja. Oblikovalka je navdih zanje našel v naravi in kombiniranjem starih oblikovalskih tradicij in izročil. Zanimiva je igra senc in svetlobe, ki nastaja pri tem “buči” podobnemu svetilu. Luči odlikuje inovativna oblika, nov pristop k oblikovanju in predvsem krasna atmosferska svetloba, ki jo luči oddajajo. Prav gotovo gre za zimzelen kos, ki se lepo poda v malodane vsak dan. “Pod Luxe” kolekcija je namenjena vsem, ki za svoj dom iščete kose z močnim karakterjem in posebno noto. Omenjeno luč si lahko ogledate v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '5708'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha