Nasveti

Moderen gramofon

Se še spominjate gramofonov? Tistih velikih, školjkam podobnih naprav, ki so vrtele plošče? Če bi izumitelj gramofonov, Emile Barliner, videl napredek tehnike in dizajna, bi prav gotovo tudi sam želel sodobno verzijo gramofona, ki prihaja iz podjetja Gramovox. Njihovim oblikovalcem je namreč uspelo oblikovati povsem moderen in  minimalističen  gramofon, ki pa nikakor ni zgolj izboljšana verzija mehanskih naprav za predvajanje posnetega zvoka. Gramovox se je prvi na svetu predstavil z  Bluetooth gramofonom.

Njihov dizajn ni zgolj estetski  “old-school”, ampak v sebi združuje popolno zmogljivost gramofona- poustvarja enake resonance, ta vintage- organski zvok z ohranjanjem zakonitosti starih gramofonov. Za dosego tega so se oblikovalci lotili izboljšave problematičnih točk stare verzije gramofona in dodelavo, ter nadgradnjo le teh. Izdelek je tako  izboljšana, retro zimzelena verzija gramofona, ki jo mora imeti vsak ljubitelj in zbiratelj glasbe. Gramofon Gramovox si lahko ogledate v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '5732'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha