Nasveti

Moderen dom v sivi

V današnji rubriki nasvetov, vam predstavljamo nekaj krasnih 3D vizualizacij, ki zajemajo najnovejše trende v notranjem opremljanju. 3D izris prostora je izredno dinamičen medij, ki omogoča  spremembe in vnašanje želja in nenazadnje  kapric, bodisi oblikovalec ali stranko. Vizualizacije same pa tako dajejo prvi vpogled v končni izgled  stanovanja in njegovih  konceptov.Vodilna nit današnjih projektov je prav gotovo siva barva. Ni najbolj tipična barva v urejanju doma, a je idealna za poigravanje z različnimi stili.

Nevtralna in hladna siva je idealna za kombiniranje z močnimi barvami. Če sivi primanjkuje živahnosti, je prav siva tista, ob kateri so druge barve toliko bolj živahne. Siva je očesu prijazna, saj ponuja uravnoteženo mešanico kontrastov in senčenja. Priporočamo, da namesto bele tako naprimer uporabite svetlo sivo, namesto črne pa temno sive odtenke. Siva dobro deluje z živahnimi in toplimi barvami. V kombinaciji z rumeno in oranžno bodo barve razbile temno atmosfero in prostoru dale svežino. V kombinaciji s turkizno ali rdečo boste domu dali pridih prestiža.

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2744'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha