Nasveti

3D vizualizacija? Ja, prosim!!!

Pri opremljanju in posebej prenovi stanovanja moramo misliti na 1001 stvar. Keramika, ometi, inštalacije, vodovod, parketi… pa luči in ostale napeljave. V vsej poplavi dela in skrbi se pogosto zgodi, da nam za razmišljanje o sami notranji opremi, preprosto zmanjka energije in idej. Tukaj so pa še barve in vsi ostali detajli. Tudi vam zveni znano? In predvsem mučno? Za vse situacije, kadar govorimo o urejanju in opremljanju notranjih prostorov, je najboljša rešitev kakovostna 3D vizualizacija.

Kaj sploh je 3D vizualizacija? 3D vizualizacija, če poenostavimo, omogoča uporabniku takojšno predstavo končnega izdelka. Visoko kakovostna 3D vizualizacija je predvsem izjemno natačno orodje, ki olajša marsikatero skrb. Ob enem prihrani vaš čas in tudi denar. S pomočjo 3D vizualizacije lahko že pred samo adaptacijo oz. opremljanjem stanovanja, dosledno določimo postavitev opreme, barvne kombinacje in svetlobne elemente. Zelo enostavno jih tudi spreminjamo in izboljšujemo. S tem pa smo le še korak oddaljeni od željenega rezultata – sanjskega doma.

Pomislite, kako enostavno je opremiti dom, če najprej vidiš končni rezultat in šele za tem delo razdeliš na faze. S pomočjo dobrega plana in 3d vizualizacije pripomoremo k temu, da ni potrebno prestavljati napeljav in popravljati napak, na koncu, če bi jih bistveno laže prej. Že v grobi fazi gradnje, lahko s 3D vizualizacijo spremljate končni rezultat. To je še posebej pomebno pri zahtevnejših arhitekturnih projektih. Pri vseh predimenzioniranih stanovanjih, prostorsko omejenih ambientih in predvsem prostorih, ki predstavljajo težavo pri opremljanju. Zato je toliko bolj pomembno, da proces dela opazujemo s pomočjo 3D vizualizacije, ki uporabniku omogoča realističen pogled še pred realizacijo oz. dejansko opremo prostorov.

V spodnji galeriji vam predstavljamo enega izmed naših projektov. Predlagane rešitve so predstavljene s pomočjo 3D vizualizacije. Ob vsaki rešitvi si lahko ogledate še končni izdelek.

Kuhinja-izris

Kuhinja-izdelava

Tv regal-izris

Izdelava-tv regal

Osrednji prostor-izdelava

Tv regal- končni izdelek

Spalnica-izris

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2047'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha