Nasveti

Majhno stanovanje

V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo majhno, pravzaprav majceno Tajsko stanovanje. Gre za delo oblikovalcev studija WHC Interior. Stanovanje je kljub svoji majhnosti izredno šik. Notranjost združuje bogato barvno paleto, premišljen dizajn in dobro svetlobno študijo.

V majhnih stanovanjih je veliko težje doseči videz urejenega in pospravljenega stanovanja, zato sta potrebna pri opremi večja iznajdljivost in več razmisleka. Vsa uporabljena oprema in dodatki morajo poleg estetske  note izpolnjevati tudi funkcionalne namene. V majhnem stanovanju lahko pridobite kak dodaten kvadratni cenimeter s uporabo funkcionalnega pohištva, ki v sebi združuje dvojnost svoje funkcije. Na primer  omara, ki se z enostavnim potegom spremeni v posteljo. Mize, ki v sebi skrivajo prostor za odlaganje in hrambo predmetov. Vodilo pri izbiri le teh naj bo enostavnost uporabe, kvalitetna izdelava in funkcionalnost, ki ustreza tudi vašim estetskim kriterijem. Funkcionalne in domiselne rešitve bodo spremenile stanovanjsko območje, kot je denimo dnevno sobo, v spalnico, igralnico ali delovni prostor. Z takšnim spreminjanjem se bo vloga, bivanja izboljšala in izpolnjene bodo vse zahteve sodobnega stanovanja. V kolikor ne veste kako se lotiti opreme majhnega svetovanja vam predlagamo  izris prostora, kjer vam notranji opremljevalci s strokovnimi nasveti prihranijo marsikateri evro in stisko ob razmišljanju, kako in kam umestiti pohištvo.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2766'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha