Nasveti

Kam po kuhinjo? 18.del- Leskom

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo izbiro kuhinj Pohištva Leskom.

Podjetje Leskom pohištvo se ukvarja z izdelavo in montažo pohištva po meri. Pri izdelavi pohištva je poudarek na kakovosti, stilski dovršenosti izdelka in bivalnem udobju. Pri svojem delu sledijo novim trendom in novostim. Kuhinja in jedilnica je v današnjem času prostor, ki ni namenjen le kuhanju ampak tudi druženju, zato lahko rečemo da so danes bivalne kuhinje nekakšno središče družabnega življenja. Pomembno je, da je kuhinja izdelana iz kakovostnih materialov ter urejena uporabno. Zato v podjetju Leskom prisegajo na dobro načrtovanje in premišljeno izdelavo ter uporabo kvalitetnih materialov. Pri načrtovanju in izdelavi upoštevajo želje kupcev in jim ob izbiri tudi  svetujejo. Nekaj njihovih dizajnov vam predstavljamo v spodnji galeriji.

1 2 jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2768'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha