Nasveti

Kam po kuhinjo? 17.del- Studio VARIA

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo izbiro kuhinj Studia Varia.

Salona Varia v Celju in Novem mestu, nudita široko izbiro kuhinj po meri, jedilnic, sedežnih garnitur in ostale notranje opreme, ki jo združujejo sodobnost, udobje, funkcionalnost, estetika in barvitost. Imate radi sodoben lifestyle design? Ste morda večni klasik in vam največ pomenita funkcionalnost in brezčasnost? Ali ste sodobni nostalgik, ki vam tradicija daje občutek domačnosti? V Studio Varia, najdete modele za vsak okus. Kuhinjo in ostale bivalne prostore oblikujejo v skladu z vašimi idejami, željami in potrebami.  Njihove kuhinje, jedilnice, sedežne garniture in ostalo notranjo opremo združujejo sodobnost, udobje, funkcionalnost, estetika in barvitost. Izbira je res velika. Na več kot 300 m2 v Celju in Novem mestu tako razstavljajo kuhinje, dnevne sobe in jedilnice. Nudijo kakovostno in sodobno ponudbo po dostopnih cenah. Nekaj njihovih dizajnov vam predstavljamo v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2764'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha