Nasveti

Kam po kuhinjo? 3.del- Ewe

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo kuhinje Ewe.

Kuhinje Ewe odlikuje dolgoletna tradicija, vrhunski dizajn, praktične rešitve, kakovostni materiali in enkratna  strast pri izdelavi najboljšega na svojstven in nov način. V svoji ponudbi ponujajo široko paleto dobrih rešitev in veliko možnosti za kombiniranje. Prepričano smo, da se za vsak okus najde nekaj. Vse od klasičnih do modernih kuhinj. Celovite rešitve in strokovno svetovanje. V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj njihovih dizajnov.

1 2

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2674'}); });


© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha