Nasveti

Kdor se igra z ognjem… mu je toplo

Nič ne pritegne pozornosti v prostoru, kot bučno prasketanje ognja, ki romantično gori v kaminu. Dnevi, ko je bilo vzdrževanje kamina pravcati podvig so stvar preteklosti. Oblikovalci danes v dizajn kaminov vnašajo svež veter in iz nekoč zgolj dajalcev toplote, delajo pravcate umetniške stvaritve. Kamin je zgodovinsko gledano absolutno središče vsakega doma. Daje svetlobo, toploto in s svojim pritegom pozornosti nekako združuje družine ali skupnosti, tudi v najtemnejših in najbolj mrzlih zimskih dneh. Danes poznamo vse od prenosni h kaminov, ki jih v kovčku preprosto vzamemo seboj, takšne s daljinskim upravljanjem in še in še,..Postavimo jih lahko skorajda povsod. Na mizo, polico, ob steno,… Da. Kamini spet prihajajo v modo in počasi, a vztrajno postajajo srce modernega doma. Toplo in goreče. Predstavljamo vam nekaj kreativnih rešitev in novosti s področja oblikovanja kaminov.

Umito v ognju

Center prostora

Kot kotel

Potrebujete ogenj na poti? » Travelmate Fireplace Suitcase«, je pravi odgovor. Lahko in prenosno ognjišče, ki zagotavlja možnosti za romantiko tudi na poti. Kamin tehta zgolj 55 kilogramov in deluje na okolju prijazno bio gorivo. Topel plamen vas bo tako grel do 3 ure. Ta priročen črn kovček je odporen proti vremenskim vplivom in deluje dobro, tako na prostem, kot tudi v zaprtih prostorih.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '1658'}); });

Strani: 1 2 3© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha