Nasveti

Bodi moj radiator…

Zunaj pritiska mraz. Na oknih se dela ivje. Vi se pa stiskate k grdemu belemu radiatorju. Tako velikemu, da bi ga najraje skrili za špansko steno. V rokah pa skodelica čaja. Zveni znano? Imamo dobro novico za vas. Enoličnim radiatorjem je odzvonilo. Že davno tega.

Dizajn je tudi na področju oblikovanja radiatorjev drastično napredoval. Danes, sodobni grelci poleg osnovne funkcije, ki je oddajanje toplote, v prostor vnašajo estetsko noto in pridih čistega posluha za oblikovanja. Še več. Radiatorji so danes pravcate skulpture.

Minimalizem

Kamen s simboli

Zibelka

Za vas smo pokukali k podjetju Remih, ki se je v svojem delovanju specializirala za dizajnerske radiatorje. Nudijo blagovne znamke kot so: Antrax, Brem, Caleido, Cordivari, Tubes, Vogel & Noot. Kot sami pravijo njihovi  dizajni radiatorjev vam omogočajo , da vsak prostor opremite na poseben način in mu poleg toplote dodate še čustveno toplino. V podjetju, Remih ogrevalna tehnika, so se z blagovno znamko Remih design specializirali za dizajniranje toplote.

V galeriji predstavljamo nekaj kreativnih modelov. Kateri pa je vaš favorit?

Oreste in Ema

Kromirana pravljica

Medeno

Indijanski totem

Abstraktno

Urejeno

Kot rožica

Neskončnost

Kip?

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '1669'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha