Nasveti

Predstavljamo vam Billiani

Italijansko podjetje Billiani, izhaja iz koncepta ljubezni do lesa. V podjetju menijo, da je bil les v naših srcih že od vsega začetka, in takoj, ko smo se rodili smo imeli trdne korenine ter močno in globoko prepričanje. In prav zaradi tega so se odločili, da želijo s svojimi izdelki ponesti to zgodbo naprej. V les so prenesli zgodbe časa. Sledove naše preteklosti. In iz njih poustvarili nove misli, ideje in načrte.

Vincent V.G.

Handle

Ring

Arhitektura, moda, oblikovanje, umetnost in način življenja se danes spreminjajo izredno hitro. Biti v koraku z trendom postaja nujno zlo. Billiani svojo paleto izdelkov nenehno bogati, kar je rezultat plodnega odnosa z oblikovalci,ki iščejo ravnotežje med praktičnostjo in kreativnostjo. Izhajajo iz želje,ustvariti čudovite sedeže, in s tem dati sanjam zaslužen počitek in oddih. Njihovo pohištvo je zgovoren dizjan, ki se odziva na spreminjajoče življenjske sloge in obenem omogoča izredno individualnost.

Cheope

Numbers

Kha

Leta izkušenj so Billiani izklesali v trdno stoječe podjetje, ki se hitro in brez strahu prilagaja na nove zahteve in modne trende. Za njihove izdelke bi lahko rekli, da se utelešena identifikacija dobro oblikovanega stola, razumevanja njegove funkcije, poslušanja želje oblikovalca in navsezadnje popolna izpolnitev v sami formi. Billiani je v prvi vrsti podjetje, ki ceni korenine, vrednote lesa in jih v modernem oblikovanju kreativno preliva v nove ideje za bodoče rodove. Vse to pa z veliko mero spoštovanja.

Hera

Croissant

Co2

Aragosta

Aloe

Cafe

City Hall

Aurea

Askew

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '1638'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha