Nasveti

Kam po kuhinjo? 6.del- Mizarstvo Peternelj

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo Mizarstvo Peternelj.

V Mizarstvu Peternelj izdelujejo kuhinje po meri, tako najmodernejše kot tudi klasične kuhinje. Kuhinjsko pohištvo izdelujejo iz materialov najboljše kakovosti in vgrajujejo najkvalitetnejše okovje. V kuhinje po meri dobavijo in vgradijo tudi gospodinjske aparate. V samem mizarstvu sodelujejo z arhitekti tako, da skupaj z njimi sledijo modnim trendom, posvečajo pozornost estetski dovršenosti, funkcionalnosti in udobju kuhinjskih elementov in hkrati upoštevajo vaše želje. Vaša kuhinja po meri tako res  postane srce vašega doma, v katerem se boste kar najbolje počutili. Nekaj njihovih dizajnov si lahko ogledate v spodnji galeriji.

1 2 jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2701'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha