Kuhinje, Stanovanja

Pohištvo po meri

Že dlje časa iščete novo kredenco za dnevno sobo? A ne bi bilo lepo, da bi v predsobi končno imeli prostor za vse čevlje in celo dolge zimske plašče? Ali pa morda potrebujete zgolj majhno, prikupno omarico, ki bo lepo zaokrožila videz vaše dnevne sobe?

Odgovor na vse želje je pohištvo po meri. Če še niste nikoli naročili pohištva po meri, dovolite da najprej razbijemo dva najpogostejša “tabuja” v zvezi s pohištvom po meri. Prvi je zmotno mišljenje, da je pohištvo po meri zgolj za tiste z debelo denarnico. Pohištvo narejeno po vaših idejah in željah je postalo z razmahom pohištvene industrije cenovno izredno dostopno. Drugi pomislek je pa pogosto ta, da boste narobe naročili.

In prav pri tej “težavi” vam pomagamo mi. V podjetju InDizajn že vrsto let sodelujemo z vrhunskimi mizarji in se tako lahko poleg tehničnega znanja, pohvalimo tudi z razumevanjem materialov in postopka izdelave. Ob naročilu smo ob vsakem koraku z vami. Nudimo vam izris prostora, natančen izris pohištva, natančen popis materiala in po želji mizarja pripravimo tudi CNC program. Da si boste lažje predstavljali, kako bo izgledala vaša sanjska kuhinja, spalnica, dnevna soba,… Pa poskrbi 3D vizualizacija. Primer našega dela si lahko ogledate v spodnji galeriji.© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha