Nasveti

Luči “Schproket”

Sama svetloba, posebej naravna,  ima izjemen vpliv na človekovo počutje, saj pripomore k dobremu razpoloženju pri ljudeh, ugodno deluje na psiho in telo, povečata pa se tudi storilnost in učna sposobnost. Zato je smiselno je, da pri gradnji tako hiš kot drugih (poslovnih) stavb, v katerih preživimo večji del svojega življenja, namenimo posebno pozornost zasnovi optimalne dnevne osvetlitve. Pri tem vam krasno in predvsem zelo nazorno pomaga 3D izris prostora.

Ker pa ljudje zaradi današnjega načina življenja,  preživimo do 90 odstotkov svojega časa v zaprtih prostorih doma ali na delu, je izbira primerne in zadostne količine svetlobe še toliko pomembnejša. Pomanjkanje dnevne svetlobe nadomeščamo z umetno, torej z različnimi svetili. Danes vam predstavljamo krasno luč- Schproket Lights. Oblikovalec Christopher Moulder je dizajniral serijo luči, ki je svoj navdih prav gotovo našla v mehaniki. Schproket luči so sestavljene iz varčnih žarnic, ki jih prekriva krasno oblikovan gornji del.  Slednji je tako poseben in drugačen, da prepriča tudi, ko luč sploh ne sveti. Pravi čar pa jim dajejo sence, ki zaplešejo po prostoru, ko luč prižgemo. Malce nenavadno luč si lahko ogledate v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2703'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha