Nasveti

Zibelka Kumo

V današnji rubriki nasvetov, vam predstavljamo svež dizajn, ki prihaja iz Londona. V oblikovalskem studio Sora Design, ki je na trgu šele od maja in šteje komaj 3 zaposlene, izdelujejo izdelke, ki preprosto jemljejo dih. Svoje delovanje so usmerili na dizajn za dojenčke in malčke. Pravijo, da morajo njihovi kosi biti popolnoma funkcionalni, a obenem izpolnjevati želje naših najmanjših.

V spodnji galeriji si lahko ogledate prekrasno zibelko Kumo, ki bo tudi v marsikaterem odraslem zbudila željo po tem, da se zvije v klobčič in prepusti razvajanju. Navdih za svoje oblikovanje so v Sora Designu našli v naravi. Lahkotna zibelka spominja na oblak. V celoti je izdelana iz lesa, ki se v plasteh plasti v prikupno organsko obliko. Sama zibelka omogoča tudi, da jo obesimo iz stropa in jo tako naredimo še lahkotnejšo. Preprosta, a okolju in malčku prijazna ideja. Nam je všeč. Pa vam?

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2669'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha