Nasveti

Dva urbana lofta

O tako imenovanih “loftih” smo na naši strani že pisali. Na kratko je loft ogromen, izčiščen prostor. Po večini gre za površine, ki merijo okoli 100 m ²imajo visoke stropove, ogromna okna, veliko steklenih površine in vidne kovinske konstrukcije oz. gradbene elemente.  Preurejeni in obnovljeni dajejo lastnikom neomejene možnosti uporabe ambienta. Z besedico  “Loft” v ZDA označuje velike poslovne prostore, opuščena skladišča, ki so preko preureditve in sanacije dobile bivalno namembnost. Vrednost besede je po oblikovalski rešitvah, bližje ureditvi  »penthousa«, saj lofti s svojimi ogromnimi bivalnimi površinami nudijo popoln luksuz bivanja.

V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo delo španskega grafičnega oblikovalca Juana Ferreira  in digitalnega umetnika Juraja Talciaka. V obeh primerih gre za 3D vizualizacije prostorov, ki s pomočjo foto realističnih renderjev delujejo, kot fotografije. Oba dela predstavljata odprte prostora, ki sta izredno razgibana in dodelana. Kombinacija vintage in modernega pohištva je povsem premišljena. Izredno dodelana pa je tudi sama svetloba, ki daje piko na i, temu sodobnemu ambientu. Za inspiracijo vam jih predstavljamo v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2772'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha