Nasveti

Notranja oprema in princip treh e-jev

Ko se lotevamo opremljanje doma je najpomembnejše, da imamo pred samo jasno vizijo. Dolgoročen načrt, če želite, kako želimo da naš dom izgleda in deluje. Ob tem je pomembno, da ne podležemo preveč opremljanju po trendih in strogih smernicah, temveč da v dom vnesemo praktičnost, trajnost in predvsem osebno noto.

Notranjega opremljanja se lahko lotimo s sledenjem trem osnovnim načelom. Estetiki, ergonomiji in ekonomičnosti. Skozi pojem estetika v prvi vrsti dosegamo vizualni vidik prostora. Ergonomija na kratko pomeni, da sledimo osnovnim potrebam, funkcionalnosti, se lotevamo notranjega opremljanja glede na tloris prostora in danosti. Na koncu pa je tukaj seveda ekonomičnost, saj ljudje vedno iščemo cenovno ugodne in dostopne rešitve. Jasna osnovna ideja je pomembna zato, da lahko čimbolj učinkovito krmarimo med vsemi tremi principi, ki jim nato dodajamo ščepec trendov, lastnih prepričanj in jih s skupno nitjo lovimo v harmonijo.

Kakovost bivanja vedno dosegamo, kadar je dobro počutje na prvem mestu. Lahko bi celo rekli, da je osebna nota kraljica notranje opreme. Zavedanje tega je bistveno ob dejstvu, da dom običajno opremljamo za daljše časovno obdobje, zato moramo biti pri vpeljevanju elementov notranje opreme posebej premišljeni. Naj bo dom odraz vašega značaja.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2882'}); });


© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha