Kopalnice

Kopalnica z dotikom čokolade

V kopalnicah se rojevajo prve ideje in pričnejo dnevi. Jutranja rutina in hitenje po opravkih. Pravijo, da je kopalnica edini kotiček, kjer smo, kar smo. Kreativni, edinstveni, sproščeni, elegantni, klasični, moderni ali usklajena kombinacije vsega. Mi, brez vse teže dneve. In prav zaradi slednjega je pomembna premišljena oprema le te.

Pri InDizajnu smo s pomočjo fotorealistične 3D vizualizacije, za stranko izdelali projekt, opreme kopalnice. Gre za izredno minimalistično in preprosto ureditev. Kopalniška keramika je v svetlih mineralnih tonih, skorajda bela. Izčiščena s dodatkom bogate rjave, ki razbija sterilnost beline. Pohištvo je ravnih linij v visokem sijaju, kombinirano s temnim furnirjem. Prostor ostaja, kljub prostorski izkoriščenosti, odprt in svetel. Tako je sama kopalnica topla in prijazna uporabniku. Nad dvema kvadratnima umivalnikoma je postavljeno veliko ogledalo, ki poskrbi, da v kopalnici ni jutranje gneče in prerivanja. Kopalniški regal, omogoča dovolj prostora za shranjevanje in praktično razvrščanje vseh kozmetičnih pripomočkov. Sama kopalnica pa zaradi dobro razporejenih elementov, vedno ostaja lepa in urejena. Pomemben element so tudi zadostne odlagalne površine, ki nudijo prostor vsem malenkostim in seveda primerna osvetljava.

V spodnji galeriji si lahko ogledate naš rezultat.© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha