Nasveti

Kam po kuhinjo? 1.del- Gorenje

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo kuhinje Gorenje.

Gorenje je prav gotovo blagovna znamka s tradicijo. Vsi imamo nekje doma vsaj kak kos Gorenjeve bele tehnike. Manj poznane, pa vendar zelo vredne pozornosti, so njihove kuhinje. Gorenje ima tri oblikovalske linje kuhinje. Prva in  mogoče najbolj sodobna je linija  Modern. Gre za kuhinje, ki so samosvoje. Barvite in mladostne. Za linijo Modern ni pomemben le  prostor. Modern kuhinja je ogledalo osebnosti. Kuhinje Modern so drzne in drugačne. Linija, ki prav gotovo ne pusti hladnega je klasično obarvana serija Classic. Gre za kuhinje, ki so z eno besedo brezčasne. Poigravajo se z lesom, ki kar vabi k dotiku in šarmira s toplino, ter ustvarja domač prostor. Zadnja, a prav gotovo zelo posebna linija, je linija Rustic. Žlahtna kuhinja, ki s spomini na preteklost izziva pričakovanja sedanjosti. Značaj gradi hrastova trdnost in romantičnost vanilije, ki žari v vsem svojem sijaju. V spodnji galeriji si lahko ogledate nekaj kuhinj Gorenja. Morda pa se prav med njimi skriva vaša sanjska kuhinja.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2663'}); });

Strani: 1 2© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha