Nasveti

Kopalnica telovadnica in savna v istem prostoru

Kopalnica telovadnica in savna v istem prostoru, prestavljajo sproščanje, uživanje in udobje v lastnem domu. Savna, ki je postavljen v kopalnici, mora vsebovati tudi stekleni tuš ali pa moderno kad, kjer bi se lahko po savnanju osvežili.

Kopalnica telovadnica in savna v istem prostoru

Trend - kopalnica telovadnica in savna

Savna v kopalnici

Savna je idealen prostor za počitek, kjer je najpriporočljiveje preprosto ne početi ničesar, kar je, roko na srce, razkošje, ki nam je le malokdaj dano. Mini telovadnica je namenjena pridobivanju energije in moči za začetek napornega dne. Dobra fizična pripravljenost zlasti omogoča, da lažje zdržimo preko celega delovnega dne in pridemo domov k svoji družini še vedno dovolj polni energije in moči za kvalitetno popoldansko družinsko druženje. Dobra fizična in psihična pripravljenost pa nedvomno hodita z roko v roki. Kar pomeni, da istočasno ob telesni telovadbi, veliko naredimo tudi za svojo psiho – za psihično sprostitev.

Savna in kamin v kopalnici

Trendi - kopalnica

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '530'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha