Nasveti

Švedski retro

Diskretno pohštvo, bi lahko bilo podnaslov današnjega oblikovalskega cukerčka, ki prihaja iz Švedskega oblikovalskega studia Note Design Studio . Kredenca “Soot” je kos, ki diskretno izstopa. Zunanjost omare je prevlečena s temno obarvanim borovim furnirjem, ki je položen v tako imenovan cik-cak vzorec. Notranjost, ki jo pred zunanjostjo ločujejo transparentna vratca, je v kontrastu s temno zunanjostjo. Svetel furnir sije in vabi k shranjevanju v notranjosti. Notranjost je izdelana po podobnem principu, kot  mize arhitektov. Retro videz mizici daje tudi cik-cak vzorec, imenovan ribja kost.

Kredenco lahko uporabljamo v več namenov. Prvi je vsekakor kot omarico, dvižna vrata pa poskrbijo, da omarica 1,2,3 postane TV oziroma stereo omara. Omarica je tako premišljena, da ima že vnaprej vdelane odprtine za kable. Ja…Ti Švedi res mislijo na vse. Z uporabo minimalnih sredstev uspejo vdihniti navadni kredenci retro pridih, ki se bo krasno bohotil sredi kateregakoli stanovanja. Mi smo navdušeni. Kaj pa vi?

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2662'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha