Nasveti

Jekleni stol

Izbira pravega stola je dan danes prava mala znanost. Človeško telo ima svoje zahteve glede dimenzij stola, predvsem višino sedišča, njegovo globino in širino, višino naslona za hrbet ter položaj in višino naslona za roke. Vendar ne moremo trditi, da v kolikor so izpolnjeni vsi pogoji stol tudi zares udoben, uporabniku prijazen in sodobno oblikovan. Laično bi rekli, da je bolj oblazinjen stol, fotelj, sedežna garnitura ali drug sedež bolj udoben od manj oblazinjenega. Danes vam bomo dokazali nasprotno.

Stol Dome sestavlja  80 ukrivljenih palic iz vzmetnega jekla. Sedalo stola je kupoli podobna oblika, ki je sestavljena iz prepletenih, ukrivljenih palic, ki so kljub trdoti materiala, neverjetno mehka. Gre za krasen kontrast materialov. Tako imamo na eni strani mehek topel les, ki sestavlja ogrodje in na drugi strani trdo,  jekleno sedalo, ki pa je presenetljivo udobno. Stol iz oblikovalskega studia Toer si lahko ogledate v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2686'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha