Nasveti

Dober načrt

Kako je mogoče, da je sedežna garnitura prevelika za dnevno sobo? V otroško sobo ne gre niti omara, kaj šele dvojna postelja! Kako rešiti prostorsko zagato v predsobi? To je le nekaj stavkov, ki jih vsakodnevno slišimo pri svojem delu. Skoraj vsi so rezultat slabo pripravljenega načrta oziroma tlorisa.

Vse se pravzaprav začne pri izrisu prostora ali tlorisu. Ta mora biti dimenzijsko dosledno izrisan. Šele nato se lahko lotimo morebitnih popravkov in izrisovanja pohištva. Nemalokrat naletimo na stranko, ki potoži da ji je “strokovnjak” pripravil tloris na katerem je pohištvo neustreznih dimenzij. Posledično pa je nastal kup nepotrebnih stroškov ob nakupu pohištva, ki ne gre v prostor.

Če povzamemo še enkrat. Pomemben je dober in natančen tloris. Vrisani elementi morajo biti ustreznih dimenzij. V kolikor gre za tipsko pohištvo, morajo mere ustrezati klasičnim dimenzijam. Odličen pripomoček pri urejanju prostora pa je tudi 3D vizualizacija ali prostorska vizualizacija. Ta jasno oriše prostor in hitro poda morebitne pomanjkljivosti. Primer 3D vizualizacije si lahko ogledate v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '9432'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha