Nasveti

Notranja oprema po meri

Se tudi vi lotevate projekta opremljanja stanovanja? Prenavljate? Ali se vam preprosto zdi, da vaši obstoječi notranji ureditvi preprosto nekaj manjka? Si ob vsem tem razbijate glavo kam umestiti vso pohištvo? In kot najpomembnejše, kako svoje želje pretopiti v kvalitetno izvedbo? Tukaj nastopimo mi. V podjetju InDizajn se že vrsto let ukvarjamo z ustvarjanjem sanjskih ambientov po meri strank. Tako vam naredimo  natančno izmerimo prostorov in izdelamo tloris.  V kolikor izmero že imate vam po tlorisu ali načrti izrišemo ureditev notranje opreme.

S 3D računalniškimi izrisi, vam pripravimo predogled vašega objekta. S tem olajšamo odločitev za postavitev in končni izgled notranje opreme. Ob vsem tem pa cel čas sodelujemo z vami. Tako je končen izdelek produkt skupne idejne zasnove, ki smo ji mi dodali izkušnje in strokovnosti. Z našim delom vam prihranimo marsikateri evro in sivi las. Ne boste si namreč rabili beliti glave, kako načrte prenesti izbranemu mizarju- to za vas uredimo mi. Svetujemo vam koliko materiala potrebujete. Po želji pa izdelamo tudi cnc programe.

Vaša popolna notranja oprema še nikoli ni bila tako blizu. Svetujemo vam lahko na domu ali kar preko spleta. V spodnji galeriji vam predstavljamo eden izmed naših projektov notranje opreme.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2885'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha