Mladinske sobe

Soba za dva

Opremljanje sobe za enega nadebudneža je velik izziv. Ko si pa isto sobo delita dva otroka, pa je ta še toliko večji. Kot navdih vam danes predstavljamo ureditev sobe za dva otoka, ki smo jo pri InDizajnu izdelali za eno izmed naših strank.

Kadar si sobo delita dva otroka,  je smiselno premisliti predvsem o postavitvi pohištva v sami sobi. V kolikor nam prostor omogoča poskusimo s samim pohištvom vsakemu posamezniku omogočiti svoj kotiček.

Prav gotovo vsak potrebuje svojo privatno sfero. Pri urejanju delovnega kotička priporočamo ureditev dveh pisalnih miz. Tako bosta lahko nemoteno opravljala šolske naloge in ne bosta odvisna eden od drugega. Potrebna bo tudi ureditev polic ali omarica ob mizi, ki je  dobra rešitve za shranjevanje zvezkov in pisalnega pribora.

V kolikor vam prostor ne dopušča prevelikih posegov lahko prostor ločite z barvami . Na ta način prostor vizualno razdelite in znotraj njega določite različna območja: igralnico, študijski kotiček, knjižnico, kotiček za spanje, zabavo… Pomagate si lahko tudi s predelno steno. Pomembno je, da imata oba bivajoča dovolj lastnega prostora in da se v njem dobro ter domače počutita.© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha