Mladinske sobe

Mladinska soba

Tudi vas čaka opremljanje mladinske sobe? Je na poti zmanjkalo idej? Za vas smo pripravili nekaj kratkih in enostavnih nasvetov, ki vam bodo pomoč pri iskanju najboljših rešitev za ureditev sobe za vašega nadebudneža.

1. Komu opremljate? Ko se lotevate iskanja idej za ureditev mladinske sobe, je pomembno da vzamete v obzir komu je soba namenjena. Otroci so različni. In kot se razlikujejo njihovi karakterji, se tudi njihove potrebe. V sobi mladega športnika bo tako pomemben element tudi kotiček za počitek. Mladi ustvarjalci pa naprimer potrebujejo več delovne površine.

2. Kompromisi. Odraščajoči najstniki imajo običajno že povsem izoblikovano mnenje, kaj jim je všeč in česa ne marajo. Starši pa morate na tem mestu presoditi kje je meja med željami in dejanskimi potrebami. Svetujemo vam, da rečete odločno ne, vsem modnim muham, kot so sobe z motivi glasbenih skupin na frontah omar in podobno.

3. Premišljeno izbrano pohištvo. Najpomembnejši del pri urejanju pa je prav gotovo primerno pohištvo. To mora dimenzijsko ustrezat otroku, biti varno za uporabo in trajno. V mladinski sobi ne sme manjkati delovna miza, dovolj velika omara za shranjevanje, postelja in seveda police za odlaganje priljubljenih stvari. Primer mladinske sobe, predstavljen s pomočjo 3D vizualizacije, si lahko ogledate v spodnji galeriji.© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha