Dnevne sobe, Kuhinje, Stanovanja

Moderen minimalizem

Minimalizem bi na kratko opisali, kot stil opremljanja, ki pomeni manj, a zelo skrbno izbrano pohištvo. Gre za premišljene, mirne kotraste in uglajene materiale, ki ustvarjajo brezčasnost. V slednjem stilu, smo pri InDizajnu za eno izmed naših strank, pripravili izris stanovanja, ki je predstavljen s pomočjo foto realističene, 3D vizualizacije.

Gre za zelo moderen, urban stil opremljanja, pri katerem je vse preprosto. V domu se nahajajo mirne barve, bela v kombinaciji s temno (temna tla in belo pohištvo), v samem stanovanju tako ni zaves. Te nadomeščajo žaluzije. Prostor je odprt in skorajda brez vrat. Odprtine v stenah segajo od stropa do tal, stropne luči so vgrajene v strop. Popestritev je velik lestenec v kuhinji. V stanovanju je veliko oblazinjenih elementov, ki so svetli in usnjeni. Tud slike so zelo minimalistične. So brez okvirjev ali le s tankimi temnimi okvirji. Dekoracije skoraj ni, na policah so le slike, knjige, tu in tam kašen okrasek, morda anitkviteta in kakšna roža.

Opevano načelo je torej: Manj je več. V spodnji galeriji vam predstavljamo rezultat našega dela.© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha