Nasveti

Pisarniški stol

Tudi vi ob besedah pisarniški stoli, pomislite na dolge ure sedenja? Če ste prikimali potem je današnji članek, kot nalašč za vas.

Nekoč so bili pisarniški stoli zgolj “nujno zlo”, razmeroma udobni  a običajno precej neprivlačni in okorni. Sodobni trendi oblikovanja so pometli še z zadnjimi prepričanji, da pisarniško pohištvo ne more biti “šik”.

Kako izbrati pravi stol?

Prav gotovo je pomembno, da se pred nakupom stola posvetujete s strokovnjakom. Ta vas bo na podlagi vaših delovnih navad (dolžina dela, način sedenja, morebitne zdravstvene težave) usmeril v pravo iskalno smer. Velja pa nekaj osnovnih zahtev, ki se jih pri izbiri velja držati in jih je nujno pretehati:

višina, globina in širina sedišča višina naslona za hrbet položaj in višina naslona za roke material

Stol je potrebno pred nakupom preizkusiti. Le na ta način se boste lahko v celoti prepričali, da vam ustreza. Naj bo udobje pred videzom, oziroma všečnostjo stola. Pri izbiri bodite pozorni na ergonomsko oblikovanost in kakovost izdelave. V spodnji galeriji smo za vas zbrali osem primerov “šik” pisarniških stolov.

Vir fotografij: Eames Aluminum Management Chair, Saddle Office Chair, Scholar Desk Chair, LumiSource Swiss Office Chair,  Knoll Generation Chair, Node Chair, Ballo Chair, Hudson Swivel Armchair.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '9766'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha