Mladinske sobe

Opremljanje mladinske sobe

Prav gotovo poznate rek, da otroci rastejo kot gobe po dežju. Nekako enako hitro pa rastejo njihove potrebe. Kar naenkrat se zgodi, da je stara otroška soba premajhna in predvsem nezanimiva.

Opremljanje sobe za odraščajočega najstnika pa je vse prej kot majhnen zalogaj. Stranka za katero smo izrisali sobo, ki vam jo predstavljamo danes, nam je zaupala da je precej težko najti kompromis med otrokovimi željami in potrebami. Največja težava pa se ji je zdelo vprašanje, kako otroku v razvoju opremiti sobo, da mu bo zanimiva še nekaj let.

Soba, ki vam jo predstavljamo v spodnji galeriji je predstavljena s pomočjo 3D vizualizacije. Foto realistični renderji omogočajo natančen prikaz končnega videza projekta. Ker bo v sobi bival odraščajoč najstnik, je le ta opremljena tako, da se ji elementi, predvsem pa dodatki, lahko nemoteče dodajajo. Osnovna barva je bela. Enoten videz razbijajo elemetni v lesu. Pohištvo je izdelano po meri in se tako popolnoma prilega prostoru. Velike delovne površine in zadostna količina polic, ustvarja prijetno študijsko vzdušje. Široka postelja pa bo poskrbela za zaslužen oddih. Popestritev sobe je velika pisana stenska grafika, ki se enostavno zamenja.© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha