Stanovanja

Ureditev domačega fitesa

Prav gotovo poznate grški rek »zdrav duh v zdravem telesu«, ki govori o pomenu telesne aktivnosti za zdravje telesa in predvsem duha. V današnjem, vedno hitrejšem tempu, pa nam žal pogosto zmanjka časa za obisk raznih oblik rekreacije ali fitnes studiev.

Rešitev, ki pomete z vsemi izgovori, zakaj danes ne bi odšli v telovadnico,  je domači fitnes. In prav ureditve mini fitnes studia se je lotila ekipa InDizajna. Projekt je nastal v sodelovanju z naročnikom, ki je želel v udobju svojega doma, manjši, a vendar popolnoma funkcionalen fitnes studio.

Rezultat dela je svetel in zračen prostor.  Na eni steni najdemo ogledala, ki imajo dvojno funkcijo. Njihova prvotna naloga je, da vadečemu omogočajo pogled nase ob opravljanjiu vaj. Obenem pa optično povečujejo prostor. Les po tleh, daje prostoru topel in čist videz. Celoten studio je opremljen s osnovnimi vadbenimi pripomočki, ki omogočajo celovito vadbo. Vse to pa na dosegu roke. Omenjeni fitnes, si lahko ogledate v spodnji galeriji.© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha