Kuhinje

Kuhinja po meri

Kuhinje so srce doma. Kadar so opremljene po meri posameznika, pa postanejo veliko več. So prostor, kjer se ustvarjajo spomini in diši po toplini.

Opremljanje kuhinje je celovit projekt. Potrebno je poiskati kvaliteten kompromis med našimi željami in dejanskimi potrebami, obenem pa prostor ohraniti funkcionalen in estetsko privlačen. Tukaj pa je še cenovna meja, izbira ponudnika in iskanje primerne rešitve za obstoječi prostor.

Kuhinja je prostor, ki se ga dolgoročno opremlja. Tega se je zavedala tudi naša stranka, ki se je na nas obrnila za pomoč pri izrisu kuhinjske postavitve. Njena želja je bila kvalitetna kuhinja, enostavne linije, temen les in pravi kamen. Ob vsem tem pa se ne sme zapostaviti praktičen vidik, ki mora z roko v roki z estetskim.

Nastala je prefinjena kuhinja elegantnih linij. Osnovna barva je bela v visokem sijaju. Kot krasen kontrast se pojavlja temen les, ki poudarja osnovno linijo kuhinje. Delovna površina je v pravem kamnu, kar daje kuhinji dodatno globino. Enaka igra kontrastov se ponovi v jedilnici, kjer velika lesena miza, kar kliče po druženju. Končni projekt vam predstavljamo v spodnji galeriji.© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha