Nasveti

Premišljeno pohištvo

O premišljeni izbiri pohištva in njegovi funkcionalnosti, je bilo tudi na našem portalu, marsikaj zapisanega. Na kratko lahko povzamemo z besedami slovitega ameriškega arhitekta Sullivana, ki je dejal, da mora forma slediti funkciji. In ne obratno. Torej iščemo funkcionalno in premišljeno pohištvo. Če ob vsem tem najdemo še estetski in vizualni bonbonček,  smo prav gotovo zadeli v polno. Funkcionalnost je rezultat premišljene estetike združene z iznajdljivim oblikovanjem nadvse uporabnega pohištva. In prav slednjega se bomo dotaknili danes. Za vas smo poiskali 3 dizajne, ki v sebi združujejo funkcionalnost in estetsko noto. Pohištvo, ki je v svoji osnovi, mnogo več kot deluje na prvi pogled.

1.Miza za kreativno ustvarjanje

Tudi vaša miza izgleda kot, da bi se na njej odvila mini ustvarjalna vojna? Povsod post listki s 101 idejo? Kupi papirjev in ostalih beležk? Delo oblikovalca Miguela Mestre je prav gotovo  simpatičen dizajn, ki v dom prinaša veliko mero urejenosti. Njegova t.i. »moja miza« je namreč velikanska beležka na 4-ih nogah. 100x 70 cm velik blok papirja. Površina je namreč sestavljena iz listov papirja, ki jih lahko po potrebi uporabljamo in nanje prelivamo vse majhne in velike ideje.

Miza za kreativno ustvarjanje

Velika beležka

Prostor za ideje

2. Tetris v naravni velikosti

Dizajn serije pohištva podjetja To Gether, po svoji obliki in možnostih kombiniranja, močno spominja na znano igrico tetris. Modularna zasnova zof in stolov, omogoča kombiniranje individualnih kosov v nešteto različič. Sestavljanje in postavitev je tako povsem odvisno in prilagojeni potrebam. Velika barvna paleta posameznih kosov pa ponuja tudi vizualno poigravanje in spreminjanje ambienta.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2251'}); });

Strani: 1 2© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha