Nasveti

Delovni najstnik

Otroci rastejo. In skupaj z njimi naj rastejo  njihovi prostori. Otroške sobe so tako edine sobe v stanovanju, ki se morajo prilagajati odraščanju otroka. Dragocen postane vsak prostor, ki omogoča shranjevanje. Dobrodošli so predali ali zaboji, ki jih potisnemo pod posteljo, police, praktične omare in predvsem veliko prostora za prosto ustvarjanje vašega (velikega)otroka. Ob opremljanju mladinske sobe je smiselno premisliti o nadaljnjih možnostih kombiniranja elementov in izbiri materialov za daljše obdobje.

Posebej pomemben prostor pri opremljanju sobe za najstnike je tako imenovani delovni kotiček. Zagotoviti je potrebno zadostno količino naravne in umetne svetlobe. Za dovolj velik delovni prostor, ki naj bo skromno opremljen. Pomembno je, da na delovni mizi najdejo prostor vse knjige in zvezki. Predlagamo, da v procesu opremljanja vpete svoje najstnike, ki naj povedo kakšno sobo želijo. Soba, ki bo opremljanja po njihovem okusu bo prav gotovo bolj navdihujoča. Nekaj idej za ureditev delovnega kotička najstnika, vam predstavljamo v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2761'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha