Dnevne sobe

Jedilnica in dnevna soba

Jedilnica, ki se elegantno preliva v dnevno sobo, je vedno pogostejša arhitekturna rešitev. Če so še ne dolgo nazaj bili bivalni in jedilni prostori ločeni, je danes njihovo združevanje povsem običajno in zaželeno.

En velik prostor ne pomeni zgolj nekaj sten manj, ampak odpira komunikacijo kuhinjo in prostorom za sproščanje. To v praksi pomeni, da oseba ki kuha nikakor ni zaprta v nekem prostoru in lahko ohrani pogled na dogajanje v dnevni sobi.

Prostorno in svetlo jedilnico združeno z dnevno sobo pa vam predstavljamo tudi v spodnji galeriji. Gre za enega izmed naših zadnjih projektov 3D vizualizacije. Želje naročnika je bil odprt prostor z funkcionalno razporeditvijo pohištva in tekoč prehod med posameznimi prostori.

Rezultat dela je topel in domač dnevno- jedilni prostor. Rdeča nit notranje opreme je kombinacija svetlega lesa s posameznimi elementi v belem visokem sijaju. Notranja oprema tako dovoljuje skorajda neomejeno kombiniranje in poigravanje s posameznimi dodatki, kot so zavese, vaze, blazine, ipd. in tako spreminjanje vzdušja v prostoru.© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha