Poslovni prostori

Urejen poslovni prostor

Živimo v času hude konkurenčnosti. Ponudnikov takšnih in drugačnih storitev je iz dneva v dan več. Tukaj je pa tudi internet, ki marsikateremu kupcu izdelek dostavi, kar na dom. Verjetno ne rabimo posebej poudarjati zakaj je urejen in reprezentativen poslovni prostor še toliko bolj pomemben?!

Poslovni prostor že dolgo niso več naključno urejeni ambienti, namenjeni sami sebi. Danes so poslovni prostori prostor za stranke, kjer podjetniki predstavljajo svojo ponudbo in storitve. Same zasnove pa uporabniku dostopne in prijazne. Nenazadnje so poslovni prostori prvi stik stranke z podjetjem in zato v veliki meri vplivajo tudi na prvi vtis o samih storitvah.

V spodnji galeriji vam predstavljamo 3D vizualizacijo, ki smo ji izdelali za podjetje Internorm. Gre za njihov nov poslovni prostor. Svetla in odprta zasnova prostora omogoča krasno prezentacijo njihovih izdelkov. Uporabljene barve pa se skladajo z barvno shemo podjetja.© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha