Zunanjost

Izris zunanjosti

Prav gotovo ne rabimo posebej poudarjati, da hiša preprosto ni končana brez ustrezne fasade. Ta da celotnemu objektu piko na i in tako zaokroži projekt v katerega ste vložili toliko časa in truda. Ne zgolj fasada, tudi urejena zunanjost je pomebna za željen videz vašega doma.

Naše stranke večkrat potožijo, da se pri urejanju notranjega prostora za silo še znajdejo, medtem ko jim pri urejanju zunanjosti, nekako zmanjka ideja. Težko si je namreč predstavljati končni rezultat. Pri izbiri prave fasadne barve in materialov, pa kratkomalo ne gre tvegati.

Pri InDizajnu vam lahko pomagamo tudi pri ureditvi zunanjosti. S pomočjo 3D vizualizacij, vam olajšamo odločitev, katero fasado izbrati. Pri sami izbiri pa vam pomagamo s strokovnimi nasveti in dolgoletnimi izkušnjami. Naše področje sega tudi na urejanje okolice, ki nikakor ne sme ostati spregledana. V spodnji galeriji si lahko ogledat enega  izmed naših projetktov ureditve zunanjosti. Za naročnika smo izrisali zunanjo postavitev, naredili barvno študijo fasade in se lotili tudi ureditve okolice.© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha