Kuhinje

Toskanska kuhinja

Ob besedici Toskana nas večina pomisli na prelepo pokrajino, dobro hrano in odlično vino. Italijani znajo uživati v življenju in temu prilagodijo vse. Tudi notranji prostor.

In prav toskanski stil je bil navdih za opremo kuhinje za eno izmed naših strank. Pri InDizajnu smo stil obogatili in mu dodali moderno noto. Tako se na tleh namesto klasičnega kamna, pojavljajo ploščice z videzom kamna. Kamen se kot dekorativni element pojavi na steni.

Prostoru daje domačnost naraven les. Tega lahko najdemo na stropu, kjer so vidni tramovi, ter kot kuhinjski dodatek. Kuhinjski elementi so beli, klasičnih linij. Za lažje delo poskrbijo vgradni električni elementi, ki kljub sodobnosti, ne izstopajo.

Pika na i prostora je prav gotovo krušna peč, obdana s tipičnimi zidaki. Pozabili pa nismo niti na primerno razsvetlitev. Moderni, viseči lestenci se krasno podajo v rustikalen ambient. Našo verzijo toskanske kuhinje si lahko ogledate v spodnji galeriji.© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha