Poslovni prostori

Opremljanje gostinskega lokala

Ljudje smo estetska bitja. Preprosto rečeno, težimo k lepim in urejenim stvarem. To se odraža na vseh področjih našega delovanja. Posebej močno pa se to vidi pri dojemanju prostora. Zamislite si, da vam kavo postrežejo v kavarni, ki nič kaj prida ne da na svoj videz. Prav gotovo vam kava ne bi tako teknila, kot v lokalu, ki je skrbno opremljen.

In prav opremljanja gostinskega lokala smo se pri Indizajnu lotili za eno izmed naših strank. Gre za manjšo kavarnico, ki pusti filmski vtis. Želja naročnikov so bile minimalistične linije, z dodatkom naravnega lesa. Rezultat dela je prikupen gostilniški prostor, kjer se bodo gostje prav gotovo dobro počutili. Zgodba kavarnice se prične že ob vhodu. Vanjo vas pospremijo velika steklena vrata, ki razkrivajo njeno notranjost.

Šank krasi naraven kamen v sivih odtenkih, slednji pa se v kombinaciji z belo in rdečo, pojavljajo čez celoten prostor. Popestritev minimalistične opreme so motivi iz filmske industrije, ki v prostor vnašajo razigranost. Naraven les, ki se razprostira skozi celoten ambient pa daje občutek domačnosti in topline. Rezultat našega dela si lahko ogledate v spodnji galeriji.© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha