Kopalnice

Urejanje kopalnice

V kopalnici ljudje pričenjamo in zaključujemo svoje dneve. Daleč so časi, ko so bile kopalnice temni, naključno urejeni prostori, običajno brez dnevne svetlobe. Roko na srce, v njej ljudje v povprečju preživimo, kar nekaj časa. Njena urejenost je zato več kot nujna.

Pomembnosti dobro in funkcionalne urejene kopalnice, se je zavedala tudi naša stranka. Zanjo smo se pri InDizajnu lotili opreme kopalnice. Rezultat dela je projekt, ki je predstavljen s pomočjo 3D vizualizacije. Slednja je v veliko pomoč pred nakupom same keramike in kopalniške opreme. Natančno namreč prikaže končen izdelek, ki se lahko pred nabavo materiala, po potrebi še spremeni.

Želja naročnikov je bila svetla kopalnica, v naravnih tonih, brez odvečnega pohištva. Nastale so krasne ideje, ki se poigravajo z dvema osnovnima idejama- naravnim lesom in njegovim kontrastom. Variacije se pojavljajo v obliki izbrane keramike, barv in umeščenega pohištva. Osnovna forma je odprt in svetel ambient.Umešečeno pohištvo pa ne zakriva razgleda. Omenjeno kopalnico si lahko ogledate v spodnji galeriji.© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha