Pisarne

Domača pisarna

Zaradi fleksibilne narave dela, se vse več ljudi odloča za delo od doma. Kar ima seveda svoje prednosti in pomankljivosti. Če ste tudi vi, eden izmed tistih, ki s prenosnikom na kolenih in kupi papirjev na jedilni mizi, opravlja službene dolžnosti, potem je skrajen čas, da razmislite o ureditvi domače pisarne.

Priznamo, da delo iz postelje zveni neverjetno privlačno, a ob tem vseeno trpi vaša hrbtenica. Zato je prvi korak pri urejanju pisarne izbira primernega prostora. Domačo pisarno si lahko omislite bodisi v ločenem manjšem prostoru, na primer v kabinetu ali v delu zastekljene lože, ali pa ji namenite del večjega prostora, na primer dnevne sobe. Izredno pomembna, pri urejanju pisarne, je ustrezna oprema. Zatorej je potrebno predvideti, dovolj prostora za računalnik, delovne površine (na primer za risanje ali pisanje na roke) ter dovolj polic, predalov in škatel in drugih odlagalnih površin. Prav tako je potrebno tudi v domači pisarni paziti na pravilen položaj pri sedenju in tipkanju, pravilno oddaljenost monitorja in ustrezno osvetlitev.

Tako. Sedaj ste le še korak stran od vaše sanjske pisarne. Seveda ob vsem tem, ne smete pozabiti še na primeren stol, ki bo potrdil pravilnost odločitve, vašega premika iz kavča v lastno domačo pisarno. V spodnji galeriji vam predstavljamo našo idejno ureditev domače pisarne za stranko iz Velenja.© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha