Nasveti

Posveti mi v temni noči…

Poznate izraz tavati v temi? Kaj pa tistega, da so v temi vse krave črne? …Bo že držalo,da brez prave svetlobe vse izgleda enobarvno. Mi vam danes predstavljamo luč. In to dizajnersko.

Strogo fizikalno vzeto, je svetloba elektromagnetno valovanje in da je svetloba eden od pogojev za nastanek in obstanek življenja, najbrž ni treba posebej poudarjati. V čisti temi obstanejo le redka bitja. Zatorej lahko brez lažne skromnosti trdimo, da je primerna svetloba in premišljena uporaba luči, izrednega pomena. Osvetlitev prostora je vsaj toliko pomembna kot njegova pohištvena oprema. Vsega preveč naredi prostor zasičen, vsega premalo pa neuporaben. V svetlem prostoru prevladuje optimistično in delovno razpoloženje, če pa isti prostor zatemnimo, postane ozračje mrakobno, leno in nič kaj vzpodbudno. Barve izgubijo svojo moč in se pogreznejo v sivino.

V brskanju za primernimi in obenem oblikovalsko naprednimi lučmi smo naleteli na dizajnerski bonbonček. Urbano, razgibano svetilko, delo  Creative Sessiona, ki s svojo obliko spominja na taborni šotor in prikliče marsikateri spomin na poletna šotorenja pod milim nebom.

Zanimiv dizajn

V prostoru

Topla svetloba

Šotor poleti

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2079'}); });


© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha