Dnevne sobe

Ureditev dnevne sobe

Dnevna soba je osrednji družinski prostor. Povsem upravičeno lahko rečemo, da se v dnevnem prostoru, največ dogaja. Je prostor namenjen druženju, počivanju in ustvarjanju toplih družinskih trenutkov.

Ureditev dnevne sobe pa je vse prej, kot mačji kašelj. Hitro se namreč zgodi, da iz nje naredimo pravcato galerijo ali v njej »nakopičimo« stvari. Osnovno pravilo pri opremljanju vsekakor ostaja združitev okusa, želja in  potreb. Vse troje, pa mora nujno biti v harmoniji.

In prav ureditve dnevnega prostora, smo se pri InDizajnu lotili za eno izmed naših strank. Osnovno vodilo je bilo: naravna eleganca. Rezultat je minimalistično opremljen osrednji prostor hiše. Pohištvo je belo v kombinaciji s svetlim lesom, ki ob enobarvni podlagi, zasije v vsej svoji veličini.

Elementi, ki pritegnejo pogled, so vidni tramovi na steni. Prostoru dajejo videz domačnosti in obenem podaljšajo sam ambient. Zanimiva je tudi, posebej za naročnike oblikovana, kavna mizica. Njena zasnova je igra, z obliko tramov. Prostor, kljub velikim lesenim površinam, ne deluje rustikalno. Gre za izredno topel prostor, ki bo rasel skupaj s potrebami naročnikov. Omenjeno dnevno sobo si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 © 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha