Dnevne sobe

Kamin v domu

Predstavljajte si nežno prasketanje ognja. V sobi je prijetno toplo, vi pa sproščeno zleknjeni na kavču prebirate najljubšo knjigo. V kaminu gori ogenj in po sobi plešejo igrive sence. Ne. Ni govora o luksuznih počitnicah v kaki gorski koči. Temveč  o razkošju, ki si ga lahko privoščite, kar doma. Prinaša ga vgradni kamin.

In prav umestitve kamina v prostor, smo se za enega izmed naših naročnikov, lotili pri InDizajnu. Kamin v omenjenem prostoru zavzema  osrednji prostor. Združen z odprtim razgledom, daje ambientu posebno noto. Tako prižgan, kot neprižgan, poudarja pomen druženja ob ognju in posedanja v družinskem vzdušju.

Kamin, ki smo ga umestili v prostor ima povsem izčiščen dizajn. Gladke površine in enobarvna izdelava, sta kot podlaga pisanosti ognja, ki se krasno vidi skozi zastekljeno kurilno površino. Da je tudi kurivo zmeraj pri roki, poskrbi posebna niša za drva, ki ima v prostoru tudi dekorativno vlogo. Omenjeni kamin si lahko ogledate v spodnji galeriji.© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha