Stanovanja

Občutek domačnosti

Ko vprašamo naše stranke, kaj je “tisto” kar si najbolj želijo ali pričakujejo od svojega doma, je odgovor skoraj vedno enak. Prav vsi se strinjajo, da mora biti hiša ali stanovanje dom. Prostor, kjer se počutimo domače. In prav občutek domačnosti je bil glavno vodilo pri izpeljavi projekta, ki vam ga predstavljamo danes.

En sam pogled na spodnji prostor je potreben, da človek prepozna domovanje pravega ljubitelja vinske trte. Ta ljubezen in spoštovanje do nje je tako močno, da smo posamezne elemente kletarjenja, kot so vinski sodi, vključili v prostor kot kose pohištva. V dnevni sobi tako lahko najdete mizico v obliki vinskega soda. Element soda pa se pojavlja tudi v kuhinji, kot prikupen šank.

Občutek topline daje prostoru premišljena uporaba lesa. Tega najdemo na tleh in določenih kosih pohištva. Odlično se dopolnjuje z brezčasnim belim pohištvom. Pika na i celotnega prostora so prav gotovo vidni tramovi. Ti lepo zaokrožijo celoten ambient in mu dajo kanček sodobne rustikalnoti. Omenjeni projekt vam predstavljamo s pomočjo 3D vizualizacij. Ogledate si ga pa lahko v spodnji galeriji.© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha